Je bent hier:  Algemeen Puppy's

Puppy's

Afdrukken PDF

Onze prachtige stoere lieve en bijzonder aanhankelijke pups (geboren op 17 en 19 augustus) zijn nog beschikbaar. Zowel reutjes als teefjes, zwart wit, zwart en blauwschimmel.

Waarom zijn ze er eigenlijk nog? Dat wil ik graag uitleggen.

Ze zijn eigenlijk net in een ongunstige tijd geboren. Midden in de zomer, met Poetin in Oekraine en een dreigende stijging van de gasprijzen voor de boeg. Ik vermoed dat de toekomstige baasjes dus echt andere prioriteiten hadden dan een doezenpup.
Daarbij komt dat na de 9 weeks inenting 2 zusjes van Olle overleden. Uit sectie bleek dat zij Leptospirose hadden. Waarschijnlijk veroorzaakt door ratten die door de dijkverzwaring verdreven zijn.

 

Omdat wij eerst zeker wilden weten dat we gezonde puppen verkopen hebben we de verkoop stil gelegd. En natuurlijk waren we ook best ziek van het overlijden van 2 prachtige lieve teefjes. Ons hoofd stond niet naar verkopen. Afgelopen week bleek na de 12 weeks inenting dat de puppen kerngezond zijn. Onze pups mogen dus het nest verlaten.

Ben je op zoek naar een lieve, rustige, aanhankelijke heel sociale pup, dan is Olle de pup voor jou.

Zoek je een kleine pittige dame, die, zodra ze op schoot zit veranderd in een klein knuffelhondje, dan zijn daar Oliva en Odette.

Onze pups zijn heel goed gesocialiseerd met onze roedel. Hondengedrag kennen ze als de beste.

 

Het is nu tijd voor hen om de buitenwereld te leren kennen.

Het zijn lieve aanhankelijke ondeugende pupjes, net zoals doezenpuppen horen te zijn. Zij ravotten vrij in onze grote tuin en worden opgevoed voor tantes, neefjes en nichtjes. Een betere les in hondenlichaamstaal kun je niet wensen. Bent u hun nieuwe huisgenoot? Bel gerust en kom kennismaken en knuffelen.

 

Zeg nu zelf, deze kopjes, daar word je toch verliefd op?

IMG 9104IMG 9111 kopieIMG 9138 kopie

IMG 9176 kopie

IMG 0750IMG 0752

IMG 0753

 IMG 0753IMG 0753IMG 0758IMG 0759IMG 0765IMG 0771IMG 0773IMG 0775IMG 0782IMG 0786IMG 0786IMG 0787IMG 0788IMG 0793IMG 0794IMG 0797IMG 0800IMG 0802IMG 0806IMG 0809IMG 0832IMG 0834IMG 0837IMG 0839IMG 0847IMG 0860IMG 0870IMG 0874

 

 

 

 

Heeft U interesse in een pup ? Neem gerust contact met ons op !


Algemene informatie voor pupkopers :

Onze pups worden gefokt volgens de eisen en met advies van de schapendoesclub. Zij worden bij ons in de woonkamer geboren en daar groeien zij ook op. Iedere week wordt hun wereldje een stukje groter en spelenderwijs maken ze kennis met volwassenen en kinderen, met andere honden en katten, met de woonkamer en de tuin, met nederlandse muziek en hiphop, met auto en met winkelstraten. Hun avonturen kunt u van week tot week volgen op de puppypagina´s.

Als de pup naar zijn nieuwe eigenaar gaat is hij-zij geeent door onze eigen dierenarts van Lingehoeve Diergeneeskunde. Hij krijgt een europees paspoort met gezondeheidsverklaring en een koopovereenkomst met garantie tegen aangeboren afwijkingen (voorzover mogelijk natuurlijk). De pup gaat niet eerder weg dan dat hij-zij 8 weken is en kan dan zelfstandig eten en drinken.

Vanzelfsprekend kunnen toekomstige puppy eigenaren altijd op ons terugvallen voor raad en daad. Dat hoort er voor ons bij, eens een Waalkijker blijft altijd een Waalkijker.

U bent van harte welkom om vrijblijvend kennis te maken met onze honden en met ons. Uw bezoek wordt op prijs gesteld, wij zijn erg enthousiast over onze honden en stellen ze graag aan u voor. Ze maken graag kennis met u en zullen u enthousiast begroeten. U kunt zien hoe verschillend een roedel honden van hetzelfde ras kan zijn en ook hoe jong en oud bij ons samenleven in een grote gezellige roedel.

Vrijbijvend bezoek is niet mogelijk als er puppy's zijn.

Als wij puppy's hebben steken we daar graag al onze tijd en aandacht in. Nieuwe puppybaasjes zijn vanzelfsprekend welkom. Wij vinden het opbouwen van een band met het nieuwe gezinslid heel belangrijk. Voor u maar zeker ook voor uw pup.