Je bent hier:  Algemeen Puppy's

Puppy's

Afdrukken PDF

Puppy's

Op 19 december is Grietje bevallen van 3 teven en 2 reuen.
Grietje en haar kroost doen het goed.

Grietje Issie van de Waalkijkers X Noud Dieuwertje van de Waalkijkers

Dek-GrietjeXNoud

Dracht Eerste week 1 Week 2 Weken 3 Weken
4 Weken 5 weken 6 Weken 7 Weken AfscheidPien Issie van de Waalkijkers X Skye Haya van de Waalkijkers


Op 22 december is Pien bevallen van 2 reuen en 3 teven
Pien en haar kroost doen het goed

Dek-PienXSkye

Dracht Eerste week 1 Week 2 Weken 3 Weken
4 Weken 5weken 6 Weken 7 Weken Afscheid


Guisi Chica van het Haskerhûs X Skye Haya van de Waalkijkers

Guisi is op 26 december bevallen van 1 reu en 1 teef
Guisi en haar twee puppen doen het erg goed.

Dek-GuisiXSkye

Dracht Eerste week 1 Week 2 Weken 3 Weken
4 Weken 5 Weken 6 Weken 7 Weken Afscheid


Heeft U interesse in een pup ? Neem gerust contact met ons op !


Informatie voor pupkopers :

Onze pups worden gefokt volgens de eisen en met advies van de schapendoesclub. Zij worden bij ons in de woonkamer geboren en daar groeien zij ook op. Iedere week wordt hun wereldje een stukje groter en spelenderwijs maken ze kennis met volwassenen en kinderen, met andere honden en katten, met de woonkamer en de tuin, met nederlandse muziek en hiphop, met auto en met winkelstraten. Hun avonturen kunt u van week tot week volgen op de puppypagina´s.

Als de pup naar zijn nieuwe eigenaar gaat is hij-zij geeent door onze eigen dierenarts van Lingehoeve Diergeneeskunde. Hij krijgt een europees paspoort met gezondeheidsverklaring en een koopovereenkomst met garantie tegen aangeboren afwijkingen (voorzover mogelijk natuurlijk). De pup gaat niet eerder weg dan dat hij-zij 8 weken is en kan dan zelfstandig eten en drinken.

Vanzelfsprekend kunnen toekomstige puppy eigenaren altijd op ons terugvallen voor raad en daad. Dat hoort er voor ons bij, eens een Waalkijker blijft altijd een Waalkijker.

U bent van harte welkom om vrijblijvend kennis te maken met onze honden en met ons. Uw bezoek wordt op prijs gesteld, wij zijn erg enthousiast over onze honden en stellen ze graag aan u voor. Ze maken graag kennis met u en zullen u enthousiast begroeten. U kunt zien hoe verschillend een roedel honden van hetzelfde ras kan zijn en ook hoe jong en oud bij ons samenleven in een grote gezellige roedel.

Vrijbijvend bezoek is niet mogelijk als er puppy's zijn.

Als wij puppy's hebben steken we daar graag al onze tijd en aandacht in. Nieuwe puppybaasjes zijn vanzelfsprekend wel elke week welkom. Wij vinden het opbouwen van een band met het nieuwe gezinslid heel belangrijk. Voor u maar zeker ook voor uw pup.